AKTIVITETSCRUISE

Bli med på et 1 ukes luksuscruise i Rødehavet. Enten om du bare vil ha en avslappende luksusferie eller være med på mange spennende aktiviteter. Spis sunn og god mat laget av en 5-stjerners kokk. Bli med på kitekurs, dykkekurs eller snorkle rundt med delfiner. Valget er ditt. Alle måltider, snacks og frukt er inkludert i prisen og man kan medbringe alkohol ombord dersom ønskelig. Nå er også avgifter og tips inkludert i pakkeprisen!

Beyond sitt nye flaggskip er en splitter ny, 45 meter lang yacht. Den mest luksuriøse som finnes i Rødehavet. Den har fire dekk, så det er nok av plass til å trekke seg tilbake dersom du vil nyte paradis i fred og ro. Det er begrenset antall plasser om bord, så her gjelder førstemann til mølla prinsippet.

Om nettene kjører yachten til de fineste ubebodde øyene, slik at vi våkner opp til turkis vann og de beste stedene for både kiting, dykking, bading og mer til. Det vil også være muligheter for å trene yoga med instruktør, og når vi er ferdige med alle aktivitetene står maten klar.

Turen passer godt for alle som vil ha en aktiv ferie, både nybegynnere, viderekomne kitere og de som vil nyte luksus og ha det gøy i Rødehavet. Det er ikke krav om tidligere erfaring med noen av aktivitetene våre. Vi lover en deilig og aktiv ferie med morsomme aktiviteter, god mat og godt selskap. 

KOMMENDE CRUISE

VÅRE BÅTER

Klikk på en av våre båter for mer informasjon om ledige datoer, aktiviteter, pakker og priser.

MY TURQUOISE

Beyond sitt flaggskip

MY ANEMONE

Luksus i Rødehavet

FYLL PÅ UTSTYRSPAKKA

Fluid

Trenger du en ny kite, nytt brett, trapes eller solkrem. Som cruisedeltaker får du 10% på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du er kommet hjem. Vi sender også ut varene dine slik at du får det du trenger før avreise.

Shades of Norway

Du får 25% på alle briller i nettbutikken til Shades of Norway ved å følge linken, eller ved å benytte rabattkoden BEYOND25 i kassen ved utsjekk.

AFTERMOVIE – 2019

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER