Bli med til Brasil

BEYOND BRASIL

Camp Brasil er ikke bare for erfarne kitere, også nybegynnere er velkomne. Her kan du kite i både flatvannsområder og store bølger. Våre dyktige, lokale instruktører lærer deg opp sammen med vår egen eminente camp-ansvarlig.

Opplev Brasiliansk kultur sammen med oss. Vi lover en deilig og aktiv ferie med kiting, beach buggys, strand, flotte solnedganger, samba, trommer, fest og moro.
Bli med oss på neste camp!

Ceará er sannsynligvis den største regionen i verden med stabil vind hele døgnet – fem måneder i strekk. Her ligger den lille landsbyen Taiba, der campen vår holder til. Med slike perfekte forhold var det et enkelt valg å legge campen vår her.

Du kan launche kiten på stranden 150 meter fra campen. Vi tilbyr de beste bølgene, laguner og hemmelige spotter med flatt vann i store bukter. Det finnes ikke et bedre sted å unslippe den kalde vinteren i Norge.

Bestill fly til Fortaleza. Reisetiden er alt fra 17–26 timer, avhengig av rutevalg. Husk å sjekke med ditt flyselskap for vilkårene på kitebagasje.

Når du lander i Fortaleza så vil vår sjåfør møte deg i ankomsthallen med et Beyond-skilt. Det koster 200 Real i cash (ca 550 kr) per bil med plass til tre personer. Reisetiden fra flyplassen er ca 1,5 time.

Camp Brasil er ikke bare for erfarne kitere, også nybegynnere er velkomne. Vi har dyktige, lokale instruktører som lærer deg opp sammen med vår egen eminente camp-ansvarlige.

Ceará er sannsynligvis den største regionen i verden med stabil vind hele døgnet – fem måneder i strekk. Her ligger den lille landsbyen Taiba, der campen vår holder til. Du kan launche kiten på stranden 150 meter fra campen. Vi tilbyr de beste bølgene, laguner og hemmelige spotter med flatt vann i store bukter. Vi har buggyer til å komme oss rundt med, og er dermed veldig mobile.

På Camp Brasil kan du kite alt fra store bølger til flatt vann. Ved lavvann er det bukter som egner seg perfekt for nybegynnere. Det er rundt 30 grader i camp-perioden, og vi har stabil vind fra sørøst, som gir en sikker side-onshore-vind langs hele kysten. Det blåser mellom 8–16 sekundmeter hele døgnet. De mest brukte kitestørrelsene i Brasil er fra 7–9 kvm for jenter og 9–12 kvm for gutter.

Camp Brasil 2018 åpner 3 november og varer til 18 november.

Her ligger alle forhold til rette for en opplevelse for livet. Sove, spise, kite – repeat. Er du av den ivrige typen, så rekker du fint tre økter om dagen.

OBS1: Ta med eget utstyr, for vi kan ikke garantere at det finnes riktig størrelser eller det nyeste utstyret å leie i den lokale kitefix-sjappa.

OBS2: Ta med neoprensko til bruk i lagunen, dette får du nemlig ikke kjøpt i Brasil.

Vi bor luksuriøst til i en strandbolig rett på stranden og ved bykjernen i Taiba. Her er det store vindusflater med fantastisk utsikt til stranden og det private basengområdet. Vi bor to stykker i hvert soverom som alle er utstyrt med eget bad og sjøutsikt. Det største rommet har boblebad.

Vi har eget medierom med stor flatskjerm. Utearealene er private, og vi har basseng på 12 x 4 meter med stupebrett, utemøbler, solsenger, pizzaovn og utegrill. Campen har egen kokk som kan fikse grillmiddag på campen de dagene vi ønsker det. Frokost er inkludert i oppholdet, men middag kommer i tillegg.

Huset er en del av Taiba Beach Resort, og campdeltakerne kan benytte seg av resortens fellesarealer: Parkanlegg, 25 meter svømmebasseng, tennisbaner, lekeplass til barn, sportsarena, treningssenter, restaurant og liten matbutikk. Resorten og camphuset er passet på av vaktselskap, og det er egen port inn til anlegget. Hele området har fri wifi.

Taiba er en relativt trygg småby med lite kriminalitet, og kan ikke sammenlignes med Fortaleza og andre storbyer i Brasil. Likevel bør man være påpasselig med kiteutstyr og verdigjenstander utenfor resortens område.

Vi benytter oss av egne strandbuggyer for å komme oss til kitespot og rundt omkring i Taiba.

Taiba har et lite bysentrum med en del restauranter og lunsjbarer. Her ligger også spoten for bølgesurfing hvor det tilbys utleie av surfebrett.

En gang per uke arrangeres det en downwinder med strandbuggy (inkludert i campprisen).

Vi har med en yoga- og meditasjonslærer, så ta med yogamatte dersom du vil være med på yoga.

Nivå 1 – Nybegynner

Dette er en pakke for deg som er nybegynner.  Kurset begynner helt fra scratch!

Inkluderer:

 • 12 timer med instruksjon i gruppe på 2 fordelt på 3 dager.
 • Frokost på campen.
 • Kiteutstyr under kurset.
 • Transport med beachbuggy.
 • 1 lang downwind fulgt av buggy når du er klar.

Pris:

7 netter– Nivå 1 – Totalt kr. 9.590,-
(Kurset legges på uansett valgt lengde på opphold med 3.000,-)

Nivå 2 – Bodydrag/Brettstart

Dette er en pakke for deg som allerede har vært på kurs tidligere. Du må kunne rigging, utløsere og det å styre kiten. Du skal begynne på bodydrag eller brettstart.

Inkluderer:

 • 8 timer med instruksjon i gruppe på 2 fordelt på 2 dager.
 • Frokost på campen.
 • Kiteutstyr under kurset.
 • Transport med beachbuggy.
 • 1 lang downwind fulgt av buggy når du er klar.

Pris:

7 netter – Nivå 2 – Totalt kr. 8.790,-
(Kurset legges på uansett valgt lengde på opphold med 2.200,-)

Nivå 3 – Erfaren

Dette er en pakke for deg som er en selvstendig kiter. Bli kjent med nye kitere og bli pushet videre!

Inkluderer:

 • Frokost på campen.
 • Transport med beachbuggy.
 • Coaching på ditt nivå.
 • 1 lang downwind fulgt av buggy.

Pris:

7 netter – Nivå 4 – Totalt kr. 6.590,-

I tillegg kommer:

 • Flybillett.
 • Lunsj, middag, drikke + snacks.
 • Transport t/r flyplass-campen (fra 200 R$ pr bil/vei.).
 • Evt. transportutgifter andre utflukter (pris oppgis ved påmelding direkte på campen).
 • FØR DU BESTILLER anbefaler vi at du sjekker pris på flybillett da vi har åpen avreise og ankomstdag. Dvs.at du velger akkurat hvilken dag du kommer og reiser hjem ift. dine oppsatte feriedager og pris på fly. Det kan ofte lønne seg å bli en dag lenger på camp eller komme en dag tidligere enn først tenkt.
 • Velg antall netter i bookingmodulen for å la den regne ut riktig pris for ditt opphold.

KOMMENDE CAMPER

DATO DESTINASJON DAGER PRIS STATUS
Kommer

KOMMENDE CAMPER

CAMP
Kommer

FYLL PÅ UTSTYRSPAKKA

Fluid

Trenger du en ny kite, nytt brett, trapes eller solkrem. Som cruisedeltaker får du 10% på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du er kommet hjem. Vi sender også ut varene dine slik at du får det du trenger før avreise.

Shades of Norway

Du får 25% på alle briller i nettbutikken til Shades of Norway ved å følge linken, eller ved å benytte rabattkoden BEYOND25 i kassen ved utsjekk.

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER